Referenties

10

Verwijderen boomstronkjes coniferen

06-03-2018 - Ruurd Bron

Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden die Thijs heeft uitgevoerd. Hij was zeer snel met reacties op vragen en het maken van een afspraak was ook zeer snel geregeld. Voor een volgende klus zal ik Thijs zeker weer benaderen!!!


10

Snoeien laurierhaag en bomen

10-02-2018 - J. Hofstede

Wij plaatsten een opdracht voor het snoeien van onze laurierhaag en het snoeien van overhangende takken. De tuin is nu weer een zee van licht de haag staat er weer mooi strak bij. We zijn erg blij met het resultaat. Voor het najaar weten we bij wie we moeten zijn. We overwegen nog afspraken te maken voor periodiek onderhoud van de tuin. De afspraken zijn makkelijk te maken en contact verloopt vlotjes.


9

Flagstones in tuin als terras leggen

23-05-2017 - Joris van IJzendoorn

Thijs van De Klussende Hollander heeft bij ons 50 m2 terras gelegd met flagstones. Vooraf is hij komen kijken om het een en ander op te meten en de situatie in zich op te nemen en te overleggen met ons wat wij wilde. Thijs is helder in zijn communicatie en heeft een rustige persoonlijkheid, iets wat wij zeker kunnen waarderen. Na het bezoek en het uitbrengen van de offerte kon hij binnen 2 weken starten met het uitvoeren van de klus. Hij heeft er 2 dagen voor gerekend en die heeft hij ook zeker nodig gehad. Hij is de tweede dag doorgegaan tot het af was, ondanks het slechte weer en begin van het weekend. Het resultaat mag er zijn en we zijn er dan ook zeer blij mee. We denken in de toekomst, mocht het nodig zijn, zeker nog eens een beroep te doen op De Klussende Hollander.


9

Conifeer haag snoeien

09-05-2017 - Anoniem

De klus was een coniferenhaag van 8 meter lang snoeien inclusief afvoer van de takken. De afspraak was zo gemaakt en de communicatie verliep snel en goed. Op de afgesproken dag is de klus uitgevoerd, waarbij er zorgvuldig gewerkt werd aangezien de toppen niet vrij konden vallen. Nadien werd de tuin nog netjes geveegd. De klussende Hollander heeft echt prima werk geleverd voor een goede prijs!


9

Toppen van 3 coniferen

15-03-2017 - Wout van Ek

Uitstekende ervaring. Goed en netjes gewerkt en een vakbekwame uitstraling.


9

Naaldboom van +/- 20 meter verwijderen uit tuin

27-01-2017 - Elles Gunsing

Zeer goede ervaring. Thijs en zijn medewerker zijn hele betrouwbare hoveniers. Ze werken zeer netjes en doen niet moeilijk over extra werk. De ingehuurde bomenklimmer had binnen een half uur de boom gekapt. De afwerking van opruimen en frezen van de stam deden ze met alle zorg. Dus een aanrader!


10

Afgraven kleigrond 17,6m3 + nieuwe grond plaatsen

27-08-2016 - Elyse Teerink

Wij hebben in het voorjaar onze tuin laten aanpakken door Thijs van De Klussende Hollander. Een nieuwbouwhuistuin (plusminus 5 bij 12) waarvan de bouw- kleigrond volledig moest worden afgegraven, nieuw zand in laten storten en de bestrating laten leggen. Dit alles is snel en fantastisch uitgevoerd. Maar dat is niet alles. Al voordat wij Thijs officieel de opdracht gaven dacht hij mee. Adviseerde ons op basis van door ons gekozen stenen andere tegels. Waar wij achteraf meer dan blij mee zijn(!). En hij gaf ons van tevoren een totaalprijs en hield zich hieraan. Ondanks dat het leggen van de tegels (door wildverband) langer duurde dan gedacht. En ook tijdens de opdracht dacht hij verder dan alleen het afwerken van het lijstje. Van verlichting, tot hier en daar het tuinidee iets aanpassen tot advies over planten. De planning liep iets uit, maar dit kwam mede doordat Thijs ervoor open stond om allerlei extra dingen te doen die wij van tevoren niet helemaal hadden doordacht. Na oplevering zagen we een paar kleine dingen die nog bijgewerkt moesten worden. En hij kwam direct langs om dit op te lossen. Al met al Thijs werkt met passie en kennis in de tuin en dit werkt zeer aanstekelijk. Wij genieten elke keer weer als we rondkijken in de tuin. En het is veel mooier geworden dan wij van tevoren hadden kunnen bedenken! P.S. Thijs, onze voortuin moet nog gedaan worden. Dus binnenkort maar een datum prikken om daar naar te kijken!


10

Ongeveer 15meter heg snoeien en afvoeren

19-05-2016 - Sharissa Boekelmans

Super netjes gedaan ben er heel erg blij mee heel erg bedankt!!!


9

Plaatsen van 4 fietsaanleunbeugels in tegelvlak

20-04-2016 - Hugo Schut

Zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Werkelijk vakwerk. Heeft goed nagedacht over de opdracht (gebeurd niet altijd) en stap voor stap uitgevoerd met een mooi resultaat dat niet iedere klusser voor elkaar zou krijgen. Mogelijk niet de goedkoopste en vanwege zijn zorgvuldigheid ook niet de snelste maar wel de beste. Als je kwaliteit wil voor een eerlijke prijs, dan zou ik Thijs van der Linde van De Klussende Hollander kiezen.


10

Snoeien

30-08-2015 - Anita van de Hoef

Fantastisch. Zeer goed. Heb laten snoeien. Heb nu n opdracht v n tegelvloer in mn tuin lopen. Compliment


9

Verwijderen stronk sering

07-02-2015 - Roos Gerrits

Netjes en snel gewerkt. Prima ervaring.


8

Rooien bolcatalpa 150cm hoog 20cm stamdikte

15-11-2014 - Anoniem

Opdracht naar alle tevredenheid uitgevoerd en supersnel!


9

Terras opnieuw leggen

03-09-2014 - Frans Minderhoud

Door zware regenbuien was mijn stapelput verstopt geraakt en het water mijn huis binnengestroomd. Na mijn oproep via Werkspot kwam Thijs direct kijken en ging direct aan de slag om het probleem op te lossen. Het werk is snel, vakkundig en in goed overleg uitgevoerd voor een alleszins redelijke prijs. Het is prettig samenwerken met De Klussende Hollander. Van harte aanbevolen voor soortgelijk werk.


9,3

9 coniferen knippen

21-07-2014 - Dhr. Maassen van den Brink, Rheden

Vakbekwaam en netjes de coniferen geknipt op een lastig terrein. Goed werk!


8,7

Houten hekwerk plaatsen

07-06-2014 - Dhr. Vriesde, Arnhem

De klussende hollander, thijs, is een professional in zn vak. Hij luistert goed, vraagt door, waardoor je precies krijgt wat je vraagt. Hij is flexibel en geeft meerwerk en/of mogelijke problemen tijdig aan. Ik had zelf een complex ontwerp gemaakt. Na een goed gesprek was het meteen duidelijk voor hem.. na een valse start heeft thijs het ontwerp mooier uitgevoerd dan ik gehoopt had. al met al ben ik zeer tevreden met het eindresultaat dat geleverd is door de klussende hollander. mvg martijn


8,8

Eenmalig onderhoud tuin

23-04-2014 - Mevr. Ruijs, Arnhem

Onkruid, klimop en dode struiken verwijderd, 3 coniferen en een grote rozenstruik verwijderd. In de achtertuin gras vervangen. Alles snel en goed gedaan, tuin zag er na afloop prachtig leeg uit, precies zoals de bedoeling was.


9,3

Bamboe verwijderen

31-03-2014 - Anoniem

Bamboe verwijderen, 3 bomen kappen en struiken eruit Betrouwbaar, secuur en netjes! Als de tuin nog een keer een vakman nodig heeft, weet ik wie ik bel!


8,9

Aanleg tuin

30-10-2013 - Dhr. Ruessink, Arnhem

Thijs is een Pietje precies en denkt mee. Hij heeft bij ons een prachtige tuin aangelegd. Hij dacht mee en daardoor hebben we nu mooi tuin incl schutting. Thijs is niet zo goed in plannen, het liep wat uit. Voor ons geen probleem, maar als je haast hebt kan dat lastiger zijn. Resultaat compenseert dat in ruime mate.


8.8

Eenmalig onderhoud tuin

11-09-2013 - Dhr. Pietersen, Duiven

Uitermate tevreden. Op korte termijn bezichigd en uitgevoerd. Na paar weken nog terug geweest om resultaat te controleren en advies gegeven zowel voor, tijdens als na het leggen. Dus al met al zeer positief!


9,4

Vlonder leggen terras 3 x 3,2 meter

15-06-2013 - Mevr. Hovenga, Arnhem

Thijs en Willem hebben een Topklus geleverd. De vraag was een vlonderdek van 3 bij 3,5 (inclusief materiaal). In overleg is besloten om ook de oude grond uit te graven, nieuwe grond te storten, beplanting en om nog een extra stukje vlonder bij te leggen. De mannen werkte netjes, vakkundig en hebben kennis van zaken. Naast het afgeleverde vakwerk (een perfect, mooi, strak en waterpas vlonderdek) dachte zij ook mee voor de rest van de tuin. Door de ervaring brachten zij goede en leuke nieuwe ideeen aan. Ik ben zeer tevreden en ga van mijn tuin genieten :-)